Copyright © 2008-2016 Lingua Contact · Всички права запазени · Е-mail: linguacontact@gmail.com · Design  Duga+

КОИ СМЕ НИЕ?

            "... През изминалите години, в които предоставяхме преводачески услуги на нашите клиенти, разбрахме и се уверихме в едно нещо - обичаме работата си и напълно сме й отдадени. Разбрахме, че по важност, няма голяма или малка поръчка, всички са еднакво важни и заслужават еднакво професионално отношение. Радваме се, когато клиентите казват, че идват при нас, защото им обясняваме внимателно и подробно всички детайли по изпълнението на поръчките, как да си набавят необходимите документи, за какво трябва да внимават, а когато те не могат сами, ние се ангажираме да направим проучване и в крайна сметка да отговорим на спецификата на всяка поръчка така, че крайният резултат да удовлетвори хората.
Корпоративните ни клиенти харесват системата ни на работа, която им дава спокойствие и увереност, че възложената задача ще бъде изпълнена качествено и в уговорения срок. Дължим успеха си на професионалните умения на нашите сътрудници - преводачи, които се стремим да подбираме така, че да владеят максимално добре материята на конкретните документи за превод. Ние знаем, че всеки път трябва да се стремим да оправдаем доверието на клиентите и сме решени да го правим по всички възможни начини..."
ЕКИП
Константин Динков - завършил ФЕГ „Ромен
Ролан”, Стара Загора, придобита диплома за
висше образование от ВТУ „Кирил и Методий”,
специалност френска филология. Ниво на
владеене на английски език - Upper
Intermediate. Като преводач работи от 1980 г.
Дима Динкова - завършила ФЕГ „Ромен Ролан”,
Стара Загора, придобита диплома за висше
образование от ВТУ „Кирил и Методий”,
специалност френска филология. Директор на
Българо-френско дружество „Алианс Франсез” в
Стара Загора, удостоена с орден на
Академичните палми на Република Франция.
Като преводач работи от 1980 г.
Нашите сътрудници - преводачите, най-ценното, с което разполага агенция за преводи Лингва контакт. Нашите колеги са от Стара Загора, София и Варна, и техният брой постоянно нараства. Сред тях има филолози, адвокати, инженери, хора, които често посвещават свободното си време, за да работят за нашите клиенти. Благодарение на техните знания и умения, като филолози и специалисти-лингвисти, преводите на фирмени документи, международни екологични проекти, документи по европейски инициативи, технически документи и т.н., се превръщат в точно предадени и стилово издържани произведения. Гордеем се и с тези колеги, които вече са преводачи на 5, 6, 10 и повече публикувани художествени и специализирани произведения.
Езиците, с които работим: английски, френски, немски, италиански, испански, руски, гръцки, турски, румънски, македонски, сръбски, хърватски, словенски, албански, полски, чешки, словашки, унгарски, португалски, нидерландски, шведски, норвежки, датски, фински, арабски, японски, китайски, грузински, иврит, тайски език. За повечето от тези езици имаме заклети преводачи, одобрени от МВнР.

 
Константин
Динков
Дима
Динкова
+ 359 (0) 42-622-282
Български
English